Online Breuss-masszázs tanfolyam

Mi a Breuss-masszázs?

Rudolf Breuss, a masszázsterápia kidolgozója, jól ismert természetgyógyász volt. A masszázs alkalmazásának célja, a különböző gerincpanaszokkal élő páciensek állapotának javítása. Régen azt gondolták, hogy a masszázzsal hatni tudunk a porckorong állapotára is, de valójában a masszázs a gerinc melletti lágyszövetek és a kötőszövet fellazítását célozza meg.

A Breuss-masszázs egy gyengéd, gerincen végzett masszázs, mely nyújtja, lazítja a gerincet, s a mellette futó izmokat, és a kötőszövetet. A modern masszázsterápia gyengéd és lágy fogásai segítségével képes maximális relaxációt biztosítani, regenerálni a szervezetet.

Kiknek szól az Online Breuss-masszázs tanfolyam?

Azoknak a masszőröknek (gyógymasszőr, svédmasszőr, thai masszőr, stb.),gyógytornászoknak, mozgásterapeutáknak, konduktoroknak és természetgyógyászoknak, akik a Dorn-terápiától függetlenül szeretnék elsajátítani a Breuss masszázst, vagy megtanulnának szívesen egy gerinc melletti izomzatot, és annak kötőszövetének fellazítását célzó új masszázsformát.

 

Az online tananyag tartalma:

  • Rudolf Breuss bemutatása
  • A Breuss masszázs alkalmazása (elmélet)
  • Minden, amit a kötőszövetről tudni érdemes
  • A Breuss-masszázs gyakorlata

Milyen eseteknél tudod alkalmazni majd a Breuss-kezelést?

  • tartós és rendszeres gerincfájdalommal élő páciensek esetében
  • gerincferdüléses pacienseknél
  • ülő életmódot élők körében
  • nagy stressz alatt levő páciensek körében, stresszoldásra
  • élsportolók izomzatának lazítására, és feszültség oldására

Oktató:

Frank-Pálfi Tímea, manuálterapeuta- gyógytornász, pilates oktató
Dieter Dorn szervezete által elismert nemzetközi Dorn instruktor 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004708. 

a Dorn International kizárólagos magyarországi képviselője

e-mail: dorntanfolyam@gmail.com
telefon: 06 20 965 2422

Részvételi díj:

A tanfolyam díja 18.500 Ft, melynek fizetése a jelentkezést követően utalással történik. Oklevél szerzésére van lehetőség, ha erre igény van. Ezt egy külön, előre egyeztetett időpontban történő vizsgával lehetséges, információk lásd alább.

A tanfolyam díja tartalmazza a jegyzetet és a tanuláshoz szükséges videókat, de nem tartalmazza a tanfolyam elvégzéséről szóló tanusítványt.  Oklevél vagy tanusítvány megszerzésére van lehetőség egy külön erre megbeszélt online vagy élő 30 perces konzultáció keretein belül, ahol a hallgató bemutatja a fogásokat és kérdezhet az oktatótól a tananyaggal kapcsolatban. Ennek díja 4000 Ft/ 30 perc.

A tanfolyami díj megérkezése után a tananyagot emailben küldjük.

Breuss-masszázs tanfolyam jelentkezés:

A következő Breuss-masszázs tanfolyamra a lenti jelentkezési sablon kitöltésével tudsz jelentkezni. A tanfolyami anyaghoz a hallgatók január 15.-től kapnak hozzáférést.

A tanfolyami tananyagot 2023. január 15. után akkor kapod meg, ha a szerződést és a nyilatkozatot kitöltve és aláírva visszaküldöd az alábbi emailcímre: dorntanfolyam@gmail.com