Miért érdemes megtanulni?

10 ok, amiért érdemes a Dorn módszert megtanulni

1

A Dorn módszer nagyon hasznos tudáscsomag:

Segít  megszabadulni a hátfájástól.  A rendszeres hátfájás az elsőszámú oka a munkahelyi hiányzásoknak, mely a munkavállalóknak kiesett bevételeket, a munkaadóknak pedig gyengébb összteljesítményt jelenthet.

2

A Dorn módszert könnyen és költséghatékonyan lehet elsajátítani:

Ahogy maga Dieter Dorn fogalmazott: aki nem képes néhány nap alatt elsajátítani a módszert, az soha nem fogja igazán megérteni.  A tanfolyamon résztvevők szinte azonnal alkalmazhatják a módszert másokon.

3

A Dorn módszer jelentősen növeli a terapeuták szakmai előmenetelét és a potenciálisan hozzájuk forduló páciensek számát:

Dorn terapeutaként képes leszel más módszereknél jóval hatékonyabban kezelni pácienseid hátproblémáit, melynek köszönhetően hamar szert tehetsz a jó hírnévre is.  A Dorn terapeuták szájról szájra történő ajánlása nem ritka eset – ahogy a visszatérő páciensek növekvő száma sem az.

4

A Dorn módszer gyengéd, nem-manipulatív kezelési forma:

Nincsenek izületropogtatások, páciensek ‘lebirkózása’ erővel, melyek sokakat néha elbizonytalanítanak.  Terapeuta és páciens dinamikus harmóniában van egymással.  A Dorn módszer legnagyobb sikere abban rejlik, hogy képes újra egyensúlyba hozni a testet, és a páciensek otthoni egyéni munkája révén hosszú távú, tartós eredményeket produkálhat.

5

A Dorn módszer hosszabb távon megfelelő bevételi forrás is lehet:

Az egészségügy is egy iparág, melyben terapeuták pénzért gyógyítanak.  Az alternatív gyógymódok piaca különösen versengő, lévén számos terápia létezik, melynek ugyan relaxációs hatása van, mégsem jut el a problémák gyökeréig, hogy azokat valóban megszüntethesse.  Így sok beteg ezen alternatív terápiakat szükségtelennek vagy ‘wellness’ kategóriába illőnek tekinti.  A Dorn módszer gyors és jó eredményeinek köszönhetően azonban hamar nagyobb forgalmat produkál, az ezzel járó bevétellel.

6

A Dorn módszer még mindig alapvetően ismeretlen és így az azt alkalmazó terapeutának jó esélye van kiemelkedni a többiek közül:

Bár Németországban már 35 éve alkalmazzák, a világ egyéb részein még mindig csak most kezdik megismerni.  Így jó esély van az új, Dorn terápiát alkalmazó szakembereknek arra, hogy saját reputációjukat kialakítsák helyileg, versenytársak nélkül.  Most a legjobb belekezdeni!

7

A Dorn módszer egyszerűen működik:

A folyamatosan egyre nagyobb számú Dorn terapeuta és az általuk kezelt páciensek száma magáért beszél.  Az elégedett páciens visszajelzésekkel könyveket lehetne megtölteni, és nem ismert jelenleg egyetlen olyan eset sem, amelyben a Dorn módszert veszélyesnek írták volna le.  Sok Dorn terapeutához érkeznek egész távoli tájakról páciensek, hogy kipróbálják az érzést és a módszert.

8

A Dorn módszerrel valódi egészség-coach lehetsz:

Maga a Dorn terápia csak egy része annak a szemléletnek, mellyel az emberek megelőzhetik a fájdalmat, és karbantarthatják önmaguk egészségét.  A terapeuta így nem egyszerűen megtornáztatja a pácienst, hanem egy egész szemléletet ad át, és minden egyes pácienssel ő maga is tanul valami újat.  Igazi élményben lesz részed!

9

A Dorn módszert egyre több helyen ismerik el hivatalosan is (társaságok, biztosítók):

A legtöbb helyen elismert módszernek számít a Dorn terápia.  Akkreditált, a képzésért pontokat kínáló tanfolyamon vehetsz részt.

10

A Dorn módszer ernyőszervezete folyamatos támogatást biztosít a résztvevőknek:

A németországi Dorn International folyamatosan frissíti tudásbázisát és a legmagasabb szinvonalú instruktorokkal dolgozik együtt képzései során világszerte – így Magyarországon is.

 

Dorn
Alaptanfolyam

 

Dorn Kiegészítő
Technikák kurzus